Angelina Jolie, o nouă apariţie îngrijorătoare în public. Pare mai slabă ca niciodată, chipul vedetei trădează multe. Foto

Angelina Jolie a reușit să-și sperie din nou fanii, cu ultima sa apariție în public. Actrița a slăbit enorm în ultima perioadă, iar acest lucru se poate vedea pe chipul ei. Se pare că fosta soție a lui Brad Pitt se confruntă cu fluctuații dramatice de greutate. La un moment dat, ea ajunsese să cântărească 40 de kilograme. Iată cele mai noi imagini cu ea!

Angelina Jolie, o nouă apariţie îngrijorătoare în public

Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, era una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, , însă acum a devenit atât de slabă, încât fanii abia dacă o mai recunosc pe stradă. Fosta parteneră a avut o nouă apariţie îngrijorătoare în public, la început de an.

Vedeta a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, în timp ce mergea să viziteze o prietenă. În imaginile publicate de paparazzi se poate vedea cât de mult a slăbit, din nou, actriţa.

Îmbrăcată simplu, într-o pereche de pantaloni negri, largi, și un pulover de culoare gri, la care a asortat o pereche de ochelari mari, care îi acopereau toată fața, Angelina Jolie nu mai are nimic din strălucirea pe care o avea în trecut. Vizibil slăbită, nemachiată, vedeta poate fi confundată oricând cu o femeie obișnuită.

Angelina Jolie a slăbit enorm/ sursa foto: profimedia

S-a transformat total după despărțirea de Brad Pitt

Vedeta de la Hollywood s-a schimbat total după despărțirea de Brad Pitt. Divorțul lor a fost unul mediatizat intens, iar custodia pentru copiii lor a fost dureroasă. Într-un final, cei doi au primit custodie comună pentru cei șase copii ai lor.

În anul 2018, Angelina Jolie era însă mai slabă ca niciodată. Atunci, experții în nutriție spuneau că nu cântărea mai mult de 34 de kilograme. Totul a pornit în 2015, când actrița a suferit o dublă mastectomie, după ce a descoperit că s-ar putea îmbolnăvi de cancer, la fel ca mama ei, Marcheline Bertrand. În 2007, femeia a pierdut lupta cu viața.

Divorțul a dărâmat-o

Jolie și Pitt au anunțat că divorțează în 2016, după 12 ani de relație. Au șase copii împreună: Maddox (22 de ani), Pax (19 ani), Zahara (18 ani), Shiloh (17 ani), și gemenii Vivienne și Knox (15 ani). Se pare că toate acestea au contribuit la starea actuală a actriței.